nincs megállás...

2008.06.07. 11:39 - kánaán

Egy sokásos péntek estének indult...
A 4es egyik tagja igazoltan maradt távol. DE neki kötelező bepótolni mendent. A rossz időre való tekintettel most nem a parton ittunk hanem egy jó kötélgyártó fiánál ahol a belépő egy jó kis házipálesz volt. De sajna az 5l bor+ sör kifogott rajtunk. Nem is értem ezt. Ilyen ritkán fordul elő velünk.Na mindegy. Azért nagy részét megittuk, utánna 5be nem a szokásos sör jött hanem az abszint és a nagyjéger kombó volt a nyerő ja és volt HERE I AM is. Na de a hazafelé út nem volt egyszerű:
Volt Naked Mile, aztán egy táblát akartunk vinni, de mire rájöttünk volna a teknikájára azt vettük észre hogy egy öreg papper kerget minket meg kiabál utánnunk(de azért T. haverom nem hagyta szó nélkül: huzzál már vissza te **** **** ******** **** te ******** a **** *****. ) Így röviden ennyi volt a péntek esténk.
Hazaérkezés a jól bevált 5 óra. A tervezett szintet túlléptük.
Folyt. köv. nemsokára...

A bejegyzés trackback címe:

https://donotdrinkwithoutme.blog.hu/api/trackback/id/tr3508024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása