torkos csütörtök - ivós péntek

2009.07.25. 16:47 - kánaán

ponthatárok is voltak. de kit érdekel? mondjuk a meszest. kapta is az ívet!!:))

kételyek közepette és 10 liter borral vágtam neki az estének ami a nagy társoságnak hála jól jól sikerült. azért nem a khelyi nyár legjobbja mert az ivós péntek felülmúlta (talán). meszes pázmányra megy tanulni ami piliscsabán van éshát nem hagyhattuk ki a parasztozást:) szövegek: márk! most télleg nem baszogatásból de azért el tudlak érni ha vmi baj van?:) ; márk! tudod mi a lényed? a tikok előtt mindig legyen víz! ; és amin már ő is röhögött: márk! ha leesik a hó, elkéred a takitól a leilát és majd kutyaszánnal fogsz közlekedni?

a törzshelyünket befoglalták így kitaláltuk hogy fémtáblával kell odarakni hogy kié a hely! mellé tesszük a számot is: hori 1, kass 7, én 14, hanci EB-1.:))

péntek este finom kis trópusi vihar volt... rövid de azért ütött! mondjuk a sharkból végignézve volt csak jó. reggel sztem az 5össel jöttem haza egy kis veszprémi kitérővel. fél 7re fennt is voltunk majd ua. ment vissza 7kor és a sofőrnek volt pofája megjegyezni hogy nekem nem tapolcán kellet volna leszállnom? mondom de! úgyhogy egy diákjegyet kérek addig!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donotdrinkwithoutme.blog.hu/api/trackback/id/tr411267933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása